Ροή ειδήσεων

Πώς να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανακτήσετε εύκολα την πρόσβαση στον Λογαριασμό σας Google

Συμβαίνει. Ίσως έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν έχετε ρυθμίσει κωδικούς πρόσβασης ή ίσως δεν θυμάστε την απάντηση σε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση πρόκλησης που επιλέξατε το 2013 — και τώρα έχετε κλειδωθεί έξω από τον λογαριασμό σας Google και μπορείτε Να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα email, το ημερολόγιο ή τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σας στους Χάρτες Google.

Το να κλειδωθείτε έξω από τον λογαριασμό σας είναι απογοητευτικό και χρονοβόρο, ειδικά επειδή η ανάκτηση μπορεί να διαρκέσει ημέρες ή περισσότερες, εάν η ταυτότητά σας πρέπει να επαληθευτεί. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι διατηρούμε περισσότερους ανθρώπους ασφαλείς στο διαδίκτυο από οποιονδήποτε στον κόσμο — και δεδομένου ότι οι απόπειρες ηλεκτρονικού ψαρέματος εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό ζήτημα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι εάν κάποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας, στην πραγματικότητα είστε εσείς.

Ευτυχώς, υπάρχουν δύο εύκολα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε τώρα για να προετοιμαστείτε σε περίπτωση που κλειδωθείτε ποτέ από τον λογαριασμό σας: να ρυθμίσετε ένα email ανάκτησης και έναν αριθμό τηλεφώνου.

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας για ταχύτερη ανάκτηση λογαριασμού:

Στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ του Λογαριασμού σας Google στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στον Λογαριασμό σας Google .

  1. Προσθέστε έναν αριθμό τηλεφώνου ανάκτησης. Στον αριστερό πίνακα πλοήγησης, κάντε κλικ στην “Ασφάλεια”. Στην ενότητα “Πώς συνδέεστε με το Google”, κάντε κλικ στο “Τηλέφωνο ανάκτησης” για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή. Ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη. Αυτό μας επιτρέπει να σας στείλουμε ένα μήνυμα κειμένου σε περίπτωση που χρειαστεί να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
  2. Προσθέστε μια διεύθυνση email ανάκτησης . Από τον Λογαριασμό σας Google, κάντε κλικ στην επιλογή “Ασφάλεια” και, στη συνέχεια, “Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης” στην ενότητα “Πώς συνδέεστε με το Google”. Ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη. Μια διεύθυνση email ανάκτησης σάς βοηθά να επιστρέψετε και είναι εκεί όπου σας στέλνουμε ειδοποιήσεις ασφαλείας.

Η λήψη αυτών των βημάτων θα κάνει τον Λογαριασμό σας Google πιο ασφαλή και θα εξοικονομήσει χρόνο αργότερα. Με αυτόν τον τρόπο, εάν χάσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας, θα έχουμε έναν δεύτερο τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μέσω email ή μηνύματος SMS, για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας.

Επισκεφτείτε το Κέντρο Ασφάλειας για να δείτε περισσότερους τρόπους για να παραμείνετε ασφαλέστεροι με την Google.

Πηγή: blog.google

===============================

Ακολουθήστε το newsforall.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

===============================

About diaxiristis

Check Also

Πώς να αποτρέψετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας

«Ειδοποίηση» από τη Google προς τους κατόχους λογαριασμών – Ποιοι αντιμετωπίζουν κίνδυνο διαγραφής

Οι λογαριασμοί που παρέμειναν ανενεργοί για τουλάχιστον δύο χρόνια θα υποστούν διαγραφή από τη Google …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *