Ροή ειδήσεων

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχει τελειώσει η σχέση μας, προχωράμε, ……

η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει. «Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος»

Μετά από 10 χρόνια σχέσης η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είναι πλέον μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά. «Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος», είπε μεταξύ άλλων στη Φαίη Σκορδά.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», είπε στο «Πρωινό μας»

Δείτε ακόμα:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε επίσης: «Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά».

Και συνέχισε: «Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».

===============================

Ακολουθήστε το newsforall.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

===============================

About diaxiristis

Check Also

Taylor Swift

Όλα τα ρεκόρ που «έσπασε» η Taylor Swift με το «Midnights»

Την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, η Taylor Swift κυκλοφόρησε το 10ο προσωπικό της άλμπουμ «Midnights» και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *